Konesaumakatto Kuopio

Oletko kiinnostunut konesaumakaton teettämisestä? Pystymme pitkän linjan kattoammattilaisina tarjoamaan kohteellesi tuotteet ja asennuspalvelun.

Konesaumakatto, eli saumattu peltikatto on aitona käsityönä teetettävä rivipeltikatto, joka luo arvokkaan ilmeen ja antaa vesikatollesi erittäin pitkän käyttöiän. Saumattu peltikatto on alan ammattilaisten keskuudessa kaikista arvostetuin vesikate. Konesaumakattoja käytetään asuinrakennuskohteiden lisäksi paljolti myös julkisissa arvokohteissa, sekä kaupunkien keskustoissa sijaitsevissa rakennuksissa – sillä ne säilyttävät toimivuutensa erittäin pitkään ja ovat helppohoitoisia. Hyvin hoidettuna saumattu peltikatto kestävän isältä pojalle, jopa sadan vuoden verran.

Yrityksellämme on kattava ja pitkäaikainen kokemus konesaumakattojen osalta. Kokeneilta kattopeltisepiltä kysyttäessä saumattu peltikatto on ainut oikea vaihtoehto vesikatteena. Myös arkkitehtien ylistämänä se luo erittäin arvokkaan ilmeen rakennuksille. Konesaumakatto on vesitiivis, eikä itse katteisiin porata missään vaiheessa ruuveja. Myös kattoturvatuotteiden kiinnitysmekanismi poikkeaa tämän katteen kohdalla useista katetyypeistä.

Ota yhteyttä